Kom igång

Välkommen till TDC Video!

Så här gör du för att komma igång med tjänsten:

1) Kontrollera din mailbox efter ett mail från ”TDC Video”.
Under ”TDC Video User” hittar du ditt användarnamn. Notera ditt användarnamn.
Klicka på länken ”Lösenordsåterställning”. Du kommer få ännu ett mail med en ny länk. Klicka på den länken och sätt ett lösenord som du sedan kommer använda för att logga in i tjänsten.

2) Gå till följande länk, hämta hem och installera klienten till din PC, MAC eller iOS enhet: Ladda ned Du kan också söka och ladda ned appen ”Acano” från App store.

3) Starta klienten som du just installerat, den heter ”Acano” och logga in med användarnamnet från mailet och det lösenord du just satt.

I mailet från TDC Video hittar du också ett textstycke som du kan skapa en mailsignatur av. På så sätt så kan du bjuda in andra deltagare i mötet via Telefon, Webläsare, LYNC eller ett rumssystem utan att starta klienten.

Du kan också ladda ned vår snabbstartsguide här: Användarguide

För fler tips och tricks, se resten av denna supportsite.

Supportsida för tjänsten TDC Video